Personale

Rikke Udby Craven, Indehaver
Kiropraktor med speciale i sportskiropraktik
Rikke blev uddannet i 1992 i Los Angeles, Californien og arbejdede i en periode på en privat klinik i Anaheim, inden hun flyttede hjem til Danmark. Her har hun siden 1995 drevet klinik i Hobro...
Læs hele Rikkes cv
Helle Lauge Nielsen, Fysioterapeut
Helle blev færdiguddannet i 2003 og har gennem årene oparbejdet erfaring både fra sygehus- og klinikarbejde. Helle har stor erfaring med behandling af skulder-, knæ- og fod/ankelskader samt problemstillinger forbundet med nakke og ryg.
Læs hele Helles cv
Lasse Grøn, Kiropraktor
Lasse er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2018. Lasses hovedkompetencer er smertetilstande i nakke, ryg og lænd, samt idrætsskader og spædbarnskiropraktik. Lasse benytter mange forskellige teknikker i sin behandling, herunder manipulation, medicinsk akupunktur og tapeteknik.
Læs hele Lasses cv
Laila Poulsen, Massør og receptionist
Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør ved massageskolen Midtjylland i 2007. Samme år blev Laila ansat på klinikken og har sideløbende deltaget i diverse videreuddannelse. Laila har blandt andet kursus i massage af babyer og børn, massage af nakke samt whiplash behandlingsmetoder.
Rasmus, Receptionist
Er 20 år gammel og holder sabbatår inden han skal starte på en videregående uddannelse til sommer. Han går til crossfit og står på vandski i fritiden, og derudover træner han et gymnastikhold.