Personale

Rikke Udby Craven, Indehaver
Kiropraktor med speciale i sportskiropraktik
Rikke blev uddannet i 1992 i Los Angeles, Californien og arbejdede i en periode på en privat klinik i Anaheim, inden hun flyttede hjem til Danmark. Her har hun siden 1995 drevet klinik i Hobro...
Læs hele Rikkes cv
Helle Lauge Nielsen, Fysioterapeut
Helle blev færdiguddannet i 2003 og har gennem årene oparbejdet erfaring både fra sygehus- og klinikarbejde. Helle har stor erfaring med behandling af skulder-, knæ- og fod/ankelskader samt problemstillinger forbundet med nakke og ryg.
Læs hele Helles cv
Benjamin Tougård Ratz, Kiropraktor
Benjamin blev færdiguddannet i 2022. Han har de seneste 5 år arbejdet som selvstændig personlig træner, ved siden af studiet. Her har han oparbejdet erfaring med længerevarende smerteproblematikker, sportsskader og genoptræning.
Læs hele Benjamins cv
Christian Meinung Andersen, Fysioterapeut
Christian blev færdiguddannet i 2019 fra UCN i Aalborg, hvor han bl.a. tilvalgte valgfaget idrætsdiagnostik og ultralydsscanning. Her skrev han desuden sit bachelor projekt om fodboldspillere: "Muskelaktiviteten i underekstremiteten under maksimale sprints på hhv. natur- og kunstgræs". Christian har derudover stor erfaring inden for træning.
Læs hele Christians cv
Kasper Rogild-Jensen, Massør RAB registreret
Efter en fyrværkeriulykke, hvor Kasper Rogild mistede synet på begge øjne, valgte han at omskole sig fra murer til fysiurgisk massør ved Institut for Blinde og Svagsynede i Hellerup. Han blev færdiguddannet i marts 2019.
Kasper er desuden RAB registreret, hvilket betyder, at mange sundhedsforsikringer giver tilskud til massage hos Kasper.
Læs hele Kaspers cv
Laila Poulsen, Sekretær.
Laila er klinikkens blæksprutte og varetager vores livlige reception. Hun har været i klinikken siden 2007.
Laila er Handelsskoleuddannet og er efterfølgende uddannet både bager og lægeeksamineret fysiurgisk massør.
Stine Jacobsen, Neurofysioterapeut - Konsulent hos Udby Kiropraktik⁺
Stine blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2004 og har siden arbejdet på forskellige klinikker i Århus, Randers og Hobro.
Hun har specialiseret sig indenfor neurologisk fysioterapi og med speciale i hjernerystelse, kronisk hovedpine og svimmelhed.
Læs hele Stines cv
Kiropraktikplus_paa_banen