Personale

Rikke Udby Craven, Indehaver
Kiropraktor med speciale i sportskiropraktik
Rikke blev uddannet i 1992 i Los Angeles, Californien og arbejdede i en periode på en privat klinik i Anaheim, inden hun flyttede hjem til Danmark. Her har hun siden 1995 drevet klinik i Hobro...
Læs hele Rikkes cv
Helle Lauge Nielsen, Fysioterapeut
Helle blev færdiguddannet i 2003 og har gennem årene oparbejdet erfaring både fra sygehus- og klinikarbejde. Helle har stor erfaring med behandling af skulder-, knæ- og fod/ankelskader samt problemstillinger forbundet med nakke og ryg.
Læs hele Helles cv
Laila Poulsen, Massør og receptionist
Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør ved massageskolen Midtjylland i 2007. Samme år blev Laila ansat på klinikken og har sideløbende deltaget i diverse videreuddannelse. Laila har blandt andet kursus i massage af babyer og børn, massage af nakke samt whiplash behandlingsmetoder.
Kasper Rogild-Jensen, Massør RAB registreret
Efter en fyrværkeriulykke, hvor Kasper Rogild mistede synet på begge øjne, valgte han at omskole sig fra murer til fysiurgisk massør ved Institut for Blinde og Svagtsynede i Hellerup. Han blev færdiguddannet i marts 2019 og han var i praktik hos Udby Kiropraktik+ i forbindelse med sin uddannnelse.
Kasper er desuden RAB registreret, hvilket betyder, at mange sundhedsforsikringer giver tilskud til massage hos Kasper.
Sofie, Receptionist
Er 21 år gammel og holder sabbatår efter hun blev færdig med studentereksamen i 2017. Hun starter på Kiropraktoruddannelsen, Klinisk biomekanik på Syddansk Universitet Odense til februar 2020.
Sofie har endvidere arbejde som lærervikar og pædagogmedhjælper på Rosendalskolen samt i iskiosken, Den Blå Fisk. I sin fritid spiller Sofie fodbold og dyrker gymnastik