Kiropraktik

Kiropraktik består i undersøgelse, diagnosticering, behandling og forebyggelse af smerter og nedsat funktion i hele bevægeapparatet. Kiropraktoren er uddannet til at kunne behandle smerter fra alle led i hele kroppen, dvs. problemer i ryggen, nakken, men også kroppens øvrige led: skulder, hofte, knæ, fod mm. 

Kiropraktoren er specielt kompetent til at varetage forløb med diskusprolaps både i nakken og ryggen. Dette både med behandling, træningsterapi samt tilbagevenden til arbejde og aktivt liv.

Derudover har Udby Kiropraktik specielt stor erfaring med hjernerystelse og hovedpine

Kiropraktoren laver en grundig undersøgelse ved første konsultation og ud fra det stilles diagnose. Vi udarbejder en personlig og målrettet behandlingsplan, hvor prognose og forventninger afstemmes med patienten. Kiropraktoren mestrer mange forskellige behandlingsformer. Her i blandt manipulation af kroppens led, akupunktur, bløddelsbehandling, tape, tryk-/chokbølger mm.

Kiropraktoren giver råd og vejledning til øvelser og forebyggende tiltag til videre genoptræning, således det så vidt muligt kan undgås at problemet vender tilbage.
Der kan være bivirkninger ved kiropraktisk behandling. Det mest typiske er, at de kendte symptomer blusser op inden for de første 24 timer, for derefter at aftage og bedres.
Der skal oftest 5-8 behandlinger til, med opfølgning over 2-6 uger, før man kan forvente en positiv og vedvarende effekt.

Læs mere om kiropraktik og hvad kiropraktoren kan hjælpe dig med hos Dansk Kiropraktor Forening og/eller Kiropraktorguide.