Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi består af undersøgelse, diagnosticering og behandling af nedsat funktion og smerter, der udspringer fra hele bevægeapparatet. 

Fysioterapeuten anvender forskellige behandlingsmetoder til at lindre smerte, øge bevægelighed og funktion, dette blandt andet via træningsterapi, akupunktur, tape, tryk- og chokbølger.

Vores fysioterapeuter er autoriserede, men arbejder uden ydernummer. Det vil sige, at der ikke er offentligt sygesikringstilskud til fysioterapeutisk behandling, da vores fysioterapeuter ikke er under offentlig overenskomst. De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikring “danmark” yder tilskud til fysioterapi her i klinikken.

Fokus på den enkelte

Hos Udby Kiropraktik har vi fokus på den enkelte patient, hvorfor vi prioriterer tværfagligheden. Det vil sige, at vi udarbejder et personligt og målrettet behandlingsforløb indeholdende både kiropraktik, fysioterapi og massage om nødvendigt i den enkelte situation.

Vi har særlig erfaring med idræts- og sportsskader, både efter overbelastning eller operation. Vi hjælper og vejleder dig godt igennem hele skadesforløbet, både genoptræning og tilbagevenden til det aktive liv. 

Her på klinikken er fysioterapeuten også specielt kompetent til at varetage forløb omhandlende ryg- og nakkeproblematikker. Du vil blive udredt ad modem McKenzie. En undersøgelses- og behandlingsmetode, der effektivt afdækker dit behov for behandling. Derved fastlægges strategi for behandling og øvelsesterapi.